Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Trdilci

akrilni trdilec, trdilci, Silco, Debeer, CarFixKo govorimo o avtoličarskih delih, so pomemben pripomoček za zagotavljanje brezhibnega dela tudi trdilci. Vabimo vas, da si pogledate našo pestro ponudbo akrilnih trdilcev, standardnih HS trdilcev in UHS trdilcev različnih blagovnih znamk, kot so Silco, PPG, Debeer in CarFix. Pri nas lahko najdete raznovrst nabor trdilcev, ki jih uporabljajo tako avtoličarji kot drugi mojstri.

Najdete lahko vse od akrilnih do epoxy trdilcev blagovnih znamk Silco, PPG in Debeer Refinish. Preverite tudi CarFix trdilce.

Podjetje Selekto sicer sodeluje s številnimi priznanimi proizvajalci avtoličarke opreme kot so Silco, PPG, Debeer, Rupes in Devilbiss. Obiščete nas lahko v naših poslovnih prostorih v Gomilskem, kjer se nahaja mešalnica in celoten nabor produktov iz prodajnega programa. Hkrati pa vam nudimo tudi dostavo na dom prek naše ekipe terenskih komercialistov, ki pokrivajo območje celotne Slovenije. V našem programu so izdelki, ki se lahko pohvalijo z dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno, ki jo boste zanje odšteli. Če potrebujete pri nakupu izdelkov kakšno pomoč, pa vam bomo z veseljem svetovali in skupaj z vami izbrali najboljšo rešitev za popravilo avtomobila ali drugega vozila.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj