Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Temeljni materiali

akrilna polnila, polnila v spreju, UV polnilo, temeljni premazV naši spletni trgovini lahko preverite raznolik nabor temeljnih materialov, ki nudijo osnovo avtoličarskim opravilom. Nudimo vam vse od akrilnih polnil in UV polnil do polnil v spreju ter druge temeljne premaze, ki so uporabni za vse materiale in ličarska popravila. Naši temeljni premazi nudijo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, ki jo boste za to dobili. Sodelujemo z različnimi slovenskimi in mednarodno priznanimi proizvajalci, kot so Silco, PPG, Debeer Refinish, Rupes, Devilbiss in Evocon.

Če iščete akrilno polnilo, ki zagotavlja hitro sušenje, potem vam lahko ponudimo 7120 M12 SFR Superfast; polnilo, ki je primerno tako za manjša popravila kot tudi za rabo na večjih površinah. Po nanosu bo površina suha že v roku 15 minut. Izdelek je primeren za različne tipe površin, kot so surova in pocinkana pločevina, aluminij in plastika. Brušenje s tem akrilnim polnilom zagotavlja prihranek na času in naporu.

Polnilo v spreju 7300 M30 Superfast je ultra hitro polnilo v aerosolu, ki je primerno za hitra popravila. Enostavno ga je uporabljati, po nanosu pa je površina gladka. Zagotovljen je oprijem tako na pocinkano kot na alu pločevino. Tovrstno brušenje prihrani čas, napor kot tudi brusni papir.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj