Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Promocijski artikli

promocijski izdelki, promocijske jakne, promocijske majice, reklamne zastave, reklamni kuliPredstavljamo vam kategorijo izdelkov promocijski artikli. Kljub temu, da smo specilizirani za prodajo avtoličarske opreme in pripomočke, pa smo za vas ponudili še nekatere druge izdelke, ki po namembnosti ne sodijo v naš program, je pa na vsakem izdelku Silco logotip. Preverite lahko širok nabor promocijskih izdelkov, kot so kakovostne jakne, majice s kratkimi rokavi, reklamne zastave, stojala, pisalni bloki, kuliji in drugi artikli.

Kakovostna zimska promocijska jakna Winter Jacket Silco je elastična in oblazinjena. Uporablja se jo lahko za športne aktivnosti in prosti čas. Je odporna na vremenske razmere. Njen del je tudi podložena kapuca, ki jo lahko po želji snamete ali pustite na jakni. Opremljena je tudi z nekaj praktičnimi žepi, v katere lahko varno shranite svoje stvari. Dva žepa sta na vsaki strani eden, majhen žep se nahaja na rokavu, eden pa na notranji strani promocijske jakne. Ta je namenjen shranjevanju mobilnega telefona. Trendovska promocijska majica s kratkimi rokavi Master Painter je na voljo v omejenih količinah. Je obvezna oprema vsakega avtoličarja. Izdelana je delno iz česanega bombaža, delno pa iz poliestra. Za hladne zimske dni priporočamo toplo kapo, ki je tudi del naših promocijskih izdelkov.

Reklamna zastava Silco je lahko postavljena tako v notranjih prostorih kot tudi na prostem. Logotip je kakovostno barvno odtisnjen. Blago je iz poliestra. Odporno je na najrazličnejše vremenske neprilike. Del promocijske zastave so tudi kovinske rinke in ojačani robovi, ki omogočajo, da lahko zastavo enostransko pritrdite. Ker vemo, kako prav lahko pride, smo v ponudbo dodali tudi reklamni kuli. Kljub temu, da si podatke večinoma shranjujemo v elektronski obliki, pa še vedno pride prav, če kdaj uporabimo klasični način in si pomembne informacije zabeležimo na list papirja ali v rokovnik. Reklamni kuli, ki je v naši ponudbi, se ponaša z vrhunsko kakovostjo. Primeren je tudi za zaslon na dotik. Piše pa v modri barvi. Vabimo vas, da si pogledate tudi druge izdelke iz naše promocijske ponudbe.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj