Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Mešalni sistemi PPG

PPG, mešalni sistem, barvni lak, lak na vodni osnoviV sklopu avtoličarskih del je izbira pravega barvnega odtenka in kasnejši nanos barve na vozilo ključnega pomena. V kategoriji mešalni sistemi PPG lahko preverite našo ponudbo zaključnih barvnih lakov visokega sijaja na akrilni osnovi. Poleg tega lahko izbirate tudi med mešalnimi sistemi avto lakov na vodni osnovi. Znamka PPG se lahko pohvali z zmanjšano vrednostjo hlapljivih organskih snovi.

Mešalni sistem PPG je akrilni barvni lak, za katerega je značilen visok sijaj. Uporablja se ga lahko za raznovrstna ličarska opravila. Obsežna barvna dokumentacija, kamere in programski paket Paint Manager nam omogočajo, da izberemo pravo barvno nianso, ki omogoča optimalno ujemanje z obstoječo barvo avtomobila. Ponujamo tudi mešalni sistem na vodni osnovi Envirobase HP, ki ima manjšo vsebnost hlapljivih organskih snovi. To pomeni, da so vplivi na okolje bistveno manjši in da je raven emisij na nivoju, ki ga določa trenutna zakonodaja na tem področju. Vodna baza nam omogoča, da pridemo do prvotnega odtenka barve. Mešalni sistem zagotavlja izjemno pokrivnost in ujemanje barvnih tonov. Hkrati zagotavlja enostavno uporabo. V kombinaciji s prozornimi barvnimi laki zagotavlja ta sistem lakov na vodni osnovi izjemen sijaj ter dolgoročen učinek.

Vabimo vas, da si pogledate tudi drugo avtoličarsko opremo in pripomočke, ki jih lahko najdete v spletni trgovini. Izdelki so razvrščeni v posamezne kategorije, kar vam omogoča, da lahko takoj najdete tisto, kar ste iskali. V naši ponudbi lahko najdete zelo kakovostne izdelke za ličarske aktivnosti, ki so hkrati dostopni po sprejemljivih cenah.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj