Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Mešalni sistemi Debeer

Debeer, barvni premaz, avtomobilski laki, mešalni sistemiIščete kar najbolj ujemajočo barvo, s katero boste lahko popravili napako na avtu, tovornem vozilu ali kolesu? V kategoriji mešalni sistemu Debeer lahko najdete tisto, kar ste iskali. Ponujamo barvne premaze za zračno prislino sušenje, mešalne sisteme avtomobilskih lakov na vodni osnovi in na osnovi topil.

Barvni premaz MM2000-2099 BeroMix je visokosijajni premaz, ki ga lahko uporabljate tako za zračno kot za prisilno sušenje. Uporaben je pri estetskih popravilih osebnih, tovornih, komercialnih vozil in koles. Raznovrsten izbor pigmentov vam omogoča, da lahko pripravite recepturo po vaših željah. Da bi se lahko z odtenkom kar najbolj približali obstoječi barvi vozila uporabljamo kombinacijo barvne dokumentacije, kamere in programskega paketa I.C.R.I.S. Pomembno je, da barvo namešate v pravem razmerju.

Mešalni sistem MM500-599 Bero Base avtomobilskih lakov je izdelan na osnovi topil. Prav tako se ga lahko uporablja za osebna in tovorna vozila kot tudi za kolesa. Nudimo vam širok nabor pigmentov, s čimer boste lahko dobili najboljši približek želenega odtenka barve. Vedeti je treba, da je čez bazni lak treba dodati še prozorni lak v istem dnevu. V spletni trgovini je še mešalni sistem MM900-9999 Water Base. V širokem izboru barvnih odtenkov in možnih količin boste zagotovo našli tisto, kar potrebujete za popravilo prevoznega sredstva.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj