Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Mešalni sistem Unimix

Pigmenti, trdilci, mešalne naprave, mešalni sistemi, SilcoV naši spletni trgovini lahko v kategoriji izdelkov mešalni sistem UniMix preverite pigmente, veziva, trdilce, mešalne naprave, mešalni sistemi in drugo opremo proizvajalca Silco. Na voljo so vam tudi številne barvne karte, tehtnica, mešalni pokrov, spektrofotometer in barvna dokumentacija.

UniMix pigmenti so na voljo v različnih barvah. Na voljo so bela, nevtralna, črna, rdeča, rumena, zelena, vijolična in druge kombinacije. Barvne pigmente lahko naročate v različnih količinah, glede na vaše potrebe. Količine so lahko 1 kg, 3,5 kg, 5, kg in 6 kg. Vabimo vas, da preverite tudi UniMix veziva, trdilce in aditive visoke kakovosti. Na voljo so v številnih različicah in količinah, kar vam omogoča pester izbor. Potrebujete mešalno napravo? Tudi to je eden izmed izdelkov, ki jih ponujamo v tej kategoriji. Mešalna naprava v naši ponudbi je kompaktna, primerna pa je za 20 3,5-literskih pločevink. Naprava omogoča enostavno montažo in uporabo, mešanje jee možno izvesti s programsko uro. Med mešalnimi sistemi lahko najdete tudi mešalni pokrov, ki je primeren za 1 ali 3,5 literske pločevinke; odvisno kateri tip izberete. V ponudbi izdelkov lahko najdete tudi UniMix posebno počasno topilo Silco, ki je na voljo v 5-litrskih količinah.

Vabimo vas, da preverite tudi druge kategorije ličarskih izdelkov v naši spletni trgovini. Če imate pri izbiri izdelkov kakšna vprašanja oziroma potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas in svetovali vam bomo pri nakupu. Nudimo le izdelke najboljše kakovosti, ki so na voljo po dostopnih cenah.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj