Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Maskirni izdelki

Maskirni izdelki, ličarska dela, maskirni trakovi, maskirne folije, maskirna penaV tej kategoriji vam predstavljamo maskirne izdelke za ličarska dela. Pri avtoličarskih opravilih se pri nanosu barve lahko zgodi, da barvna meglica zaide še na tiste dele, kamor ne bi smela. Da bi torej pred tem pojavom zaščitili avtomobilske dele, ki bi bili lahko izpostavljeni obarvanju, uporabljamo maskirne izdelke kot so maskirni trakovi, maskirne folije in maskirna pena.

Na voljo so maskirni traki različnih karakteristik. Fleksibilen maskirni trak je namenjen večbarvnemu in designerskemu lakiranju. Omogoča enostavno oblikovanje krivulj in obstojnost tudi pri visokih temperaturah. Nekateri maskirni trakovi so primerni zaščiti novih in ukrivljenih preskov koroserijskih delov pred barvno meglo. Možna je namreč nastavitev oblike za ukrivljene dele. Gre za kakovostna lepila, ki ne puščajo sledi.

Pri ličarskih delih uporabljamo tudi maskirne folije. Nudimo vam maskirne folije vrhunske kakovosti. Njihova posebna struktura onemogoča nastajanje madežev med barvanjem. Omogoča odličen oprijem lakov in polnil. Folija je vzdržljiva tudi pri zelo visokih temperaturah. Folija 4500 Easy-Mask ima tudi elektrostatični naboj za boljši oprijem na površino avtomobila.

Med maskirnimi izdelki v naši ponudbi lahko najdete tudi maskirno peno. Gre za kakovostni penasti maskirni trak za zaščito pred barvno meglo, ki se ga lahko uporablja na področju med vrati, pri pokorvu motorja in podobno. Maskirna pena omgooča obstojnost tudi pri visokih temperaturah. Omogoča postopen barvni prehod. Lepilo, ki se nahaja na peni, je kakovostne izvedbe, zaradi česar ne pušča sledi.

Vabimo vas, da preverite našo pestro ponudbo maskirnih izdelkov. Če imate pri pregledovanju ponudbe in izbiri izdelkov kakršnakoli vprašanja, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj