Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Ličarska oprema in pripomočki

Ličarska oprema, brusilka, polirka, ličarska stojala, ličarske pištoleVabimo vas, da si pogledate našo pestro izbiro ličarske opreme in pripomočkov. V tej kategoriji lahko najdete vse od brusilk, polirk, ličarskih stojal do ličarskih pištol, ki vam bodo zagotavljali brezhibno opravljanje vašega dela. Pohvalimo se lahko z zelo kakovostnimi izdelki priznanih slovenskih in tujih proizvajalcev, kot so Silco, PPG, Debeer Refinish, Rupes, Devilbiss in Evocon.

Najdete lahko različne vrste brusilk; od zobniško gnatne pnevmatske brusilke do naključno orbitalne električne brusilke. Izbirate lahko med različnimi tipi polirk; med električno, rotoorbitalno električno, naključno orbitalno električno polirko in nekaterimi drugimi. V ponudbi med drugim najdete tudi mobilne sesalce, ličarske pištole za nanos baze ali prozornega laka, večnamenska ličarska stojala in številne druge pripomočke.

Ob kliku na izbran artikel si lahko preberete več informacij o lastnostih izdelka in njegovem delovanju, kar vam bo omogočalo enostavno primerjavo med avtoličarsko opremo, ki je na voljo. Pohvalimo se lahko z visokim nivojem kakovosti naših izdelkov, z učinkovitostjo in konkrenčnostjo. V naši spletni trgovini boste lahko našli izdelke, ki izpolnjujejo najvišje zahteve. Odlikujejo nas profesionalnost, odličen odnos s strankami in težnja k nenehnemu izobraževanju. Ravno to nam omogoča, da v ponudbo vedno dodajamo izdelke, ki se skladajo z najnovejšimi smernicami ličarskega dela.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj