Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Kiti

kiti, poliesterski kiti, set za popravilo, ličarski pripomočki, SilcoPreverite pestro ponudbo poliestrskih kitov, setov za popravilo in drugih ličarskih pripomočkov. Pri nas lahko dobite kakovostno avtoličarsko opremo po ugodnih cenah, s čimer si boste zagotovili kakovostno izvedbo najrazličnejših avtoličarskih del. Sodelujemo s številnimi slovenskimi in madnarodno priznanimi proizvajalci ličarskih pripomočkov, kot so Silco, PPG, Debeer Refinish, Rupes, Devilbiss in Evocon.

V kategoriji kiti naše spletne trgovine lahko najdete najrazličnejše izdelke, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne uporabnike. Ponujamo poliestrske kite, ki zagotavljajo možnost enostavnega in hitrega brušenja brez zapolnjevanja brusnega papirja že nekaj minut po nanosu. Naši kiti nudijo močan prijem in jih je lahko nanašati. Uporabni so tudi za zapolnjevanje večjih lukenj. Silco kit 6210 B12 Multi – Ultralight poleg tega zagotavlja tudi dobro fleksibilnost. Tako tudi na večjih površinah ne bo prišlo do pokanja. Uporaben je za zapolnjevanje tako večjih kot manjših nepravilnosti.

Silco 6090 B9 Multi-Azure je visoko učinkovit univerzalen srednje lahek poliestrski kit, ki se lahko uporablja za zapolnjevanje večjih nepravilnosti ali kot fini kit. Intenzivna modra barva kita omogoča boljšo oceno brušenja na račun popolnega kontrasta med brušeno in nebrušeno površino. Zagotavlja močan oprijem tudi na galvazirano in alu pločevino in na jeklene površine. Uporaben je tako za zapolnjevanje večjih lukenj kot tudi kot fini kit.

Vabimo vas, da preverite še druge izdelke iz kategorije hitrosušečih kitov in izberete tistega, ki vam bo v največji meri v pomoč pri opravljanju vašega dela. Obiščete nas lahko tudi v naših poslovnih prostorih ali pa nas pokličete in svetovali vam bomo pri nakupu.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj