Trgovina

Spletna trgovina s celovitim naborom izdelkov za avtoličarje

Ličarska oprema, brusilka, polirka, ličarska stojala, ličarske pištoleVabimo vas, da si ogledate našo spletno trgovino, kjer lahko najdete nabor številnih izdelkov in pripomočkov za avtoličarstvo, ki bodo izpolnili še tako visoke zahteve po kakovostnih produktih. Na voljo so številni ličarski pripomočki, s katerimi boste lahko zagotovili popravilo najrazličnejših nepravilnosti na avtomobilu in poskrbeli, da bo ta spet v brezhibnem stanju. Preverite različne tipe brusnega papirja, barve v spreju in kite, ki so v naši ponudbi.

Poleg tega lahko v naši ponudbi najdete tudi temeljne materiale, maskirne izdelke, prozorne lake in barve, mešalne sisteme različnih blagovnih znamk, trdilce, polirne sisteme, tesnilni material in lepila, ličarski potrošni material, osebno zaščitno opremo, izdelke za čiščenje vozil, tehnične aerosole in ostale izdelke, uporabne pri avtoličarstvu.

Da bi vam olajšali nakupni proces, lahko izdelke pregledujete po različnih kategorijah. To vam bo omogočalo, da boste takoj lahko našli tisto, kar ste iskali; od ličarskih pripomočkov do brusnega papirja, od barv v spreju do kitov. Skrbimo za to, da so v naši ponudbi sami izdelki, ki dosegajo najboljše razmerje med kakovostjo, ki jo ponujajo, in ceno, ki jo boste zanje odšteli. V spletni trgovini so na voljo ličarski pripomočki številnih priznanih slovenskih in tujih proizvajalcev, kot so Silco, PPG, Debeer Refinish, Rupes, Devilbiss in Evocon.

Naša fizična trgovina se nahaja na naslovu Šentrupert 5a, 3303 Gomilsko, kjer imamo tudi mešalnico barv, celoten proizvodni program podjetja Silco ter izdelke za avtoličarstvo svetovno znanih proizvajalcev. Izdelki so vam hkrati dostopni prek naše terenske ekipe, ki izvajajo prodajo in dostavo po območju celotne Slovenije.
E-TRGOVINA
Evropski sklad za regionalni razvoj